Preskočite na glavni sadržaj
 • Ažurirano 05.05. u 12:05

  Izvor: Hrvatski zavod za javno zdravstvo
 • Slučajevi

  HR: 339.412
  Svijet: 155.000.902
 • Oporavljeni

  HR: 319.962
  Svijet: 132.486.566
 • Preminuli

  HR: 7.315
  Svijet: 3.241.499

Koronavirus – statistički pokazatelji za Hrvatsku i EU

Podaci o pandemiji bolesti COVID-19 ažuriraju se na dnevnoj bazi (izvor: ourworldindata.org), a prikazuju dnevne brojke te tjedne prosjeke potvrđenih slučajeva bolesti COVID-19 i preminulih osoba za Hrvatsku i Europu, udjele u testiranju i ostale bitne pokazatelje za praćenje pandemije. Klikom na određenu kategoriju otvara se željeni graf.
Napomena: s obzirom da se informacije prenose s portala ourworldindata.org, uredništvo ne odgovara za eventualnu nedostupnost podataka.
Tjedni prosjek dnevnog broja potvrđenih slučajeva bolesti COVID-19 u Hrvatskoj (od 1. listopada 2020. do jučer)
Tjedni prosjek dnevnog broja preminulih od bolesti COVID-19 u Hrvatskoj (od 1. listopada 2020. do jučer)
Dnevni broj potvrđenih slučajeva bolesti COVID-19 u Hrvatskoj (od 1. listopada 2020. do jučer)
Dnevni broj smrtnih slučajeva od bolesti COVID-19 u Hrvatskoj (od 1. listopada 2020. do jučer)
Udjel pozitivnih testova u Hrvatskoj i Europi (najnoviji dostupni podaci na razini cijele Europe)
Zemljovid Europe s prikazom udjela pozitivnih testova (najnoviji dostupni podaci na razini cijele Europe)
Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika u Europskoj uniji (najnoviji dostupni podaci na razini Europske unije)
Zemljovid Europe s prikazom tjednog prosjeka broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (najnoviji dostupni podaci na razini cijele Europe)
Kumulativni broj potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika u Europskoj uniji od početka pandemije (najnoviji dostupni podaci na razini Europske unije)
Zemljovid Europe s prikazom kumulativnog broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika od početka pandemije (najnoviji dostupni podaci na razini cijele Europe)
Tjedni prosjek broja smrtnih slučajeva od Covida-19 na milijun stanovnika u Europskoj uniji (najnoviji dostupni podaci na razini Europske unije)
Zemljovid Europe s prikazom tjednog prosjeka broja smrtnih slučajeva od Covida-19 na milijun stanovnika (najnoviji dostupni podaci na razini cijele Europe)
Kumulativni broj smrtnih slučajeva od Covida-19 na milijun stanovnika u Europskoj uniji od početka pandemije (najnoviji dostupni podaci na razini Europske unije)
Zemljovid Europe s prikazom kumulativnog broja smrtnih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika od početka pandemije (najnoviji dostupni podaci na razini cijele Europe)
Hrvatska i zemlje srednje Europe - Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (od 1. listopada 2020.)
Hrvatska i zemlje jugoistočne Europe - Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (od 1. listopada 2020.)
Hrvatska i zemlje sjevernog Mediterana - Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (od 1. listopada 2020.)
Hrvatska i zemlje sjeverne Europe - Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (od 1. listopada 2020.)
Hrvatska i zemlje zapadne Europe - Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (od 1. listopada 2020.)
Hrvatska i zemlje OECD-a - Tjedni prosjek broja potvrđenih slučajeva zaraze od Covida-19 na milijun stanovnika (od 1. listopada 2020.) Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj okuplja 37 najrazvijenijih zemalja na svijetu
Broj cijepljenih protiv Covid-19 na 100 stanovnika u Europskoj uniji (najnoviji raspoloživi podaci na razini Europske unije)
Indeks strogosti protuepidemijskih mjera u zemljama Europske unije, Ujedinjenom Kraljevstvu i Švicarskoj (prikaz samo onih članica Europske unije za koje su podaci dostupni)