Požeško-slavonska

  • Slučajevi: 1
  • Preminuli: 0
Slika /slike/Pozega.jpg
POŽEGA
  • Kako bi zakupcima prodajnih površina u sklopu Gradske tržnice Požega te zakupcima poslovnih prostora pomogli u novonastaloj situaciji uzrokovanom epidemijom koronavirusa, Komunalac Požega d.o.o. pokrenuo je e-tržnicu. U izravnom kontaktu s vlasnicima može se dogovoriti kupovina i dostava željenih proizvoda. Popis OPG-ova dostupan je ovdje. Pozivaju se i drugi vlasnici OPG-ova, koji su svoje proizvode do sada plasirali na tržnicama ili štandovima, da se jave na broj 034/316 860 ukoliko se žele priključiti e-tržnici.
  • ​Od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine zbog koronavirusa u Hrvatskoj neće se održavati nastava u osnovnim školama. Sukladno navedenoj Odluci neće se održavati nastava u školama na području Grada Požege – OŠ Antuna Kanižlića, OŠ Julija Kempfa, OŠ „Dobriša Cesarić“ te Katolička osnovna škola, a s radom prestaje i Dječji vrtić Požega. Obustava traje dva tjedna. Nastavnici će i dalje dolaziti u školu, a ako je potrebno, mogu doći i djeca o kojoj nema tko brinuti. Isto se odnosi i na Dječji vrtić Požega.     
  • U Požegi se otkazuju svi javni događaji: sportska natjecanja, predavanja, kazališne predstave, izložbe, prezentacije, sve ostale javne aktivnosti koje uključuju okupljanje većeg broja osoba                                                                                        
  • Komunalac Požega d.o.o uvodi promjene u načinu poslovanja sa strankama: mole građane da sve upite i potrebne informacije rješavaju putem telefona na brojeve 034/316-872 (Odjel za održavanje sustava grijanja, dimnjačarstvo i stanoupravljanje), 034/316-880 (Odsjek za reklamacije i odnose s potrošačima) te 034/ 316-860 (ostale informacije) ili putem e-maila [email protected] te da, osim ako je to doista neophodno, ne dolaze u zgradu tvrtke.
  • U slučajevima kada je neophodno doći u prostor tvrtke organizirano je radno vrijeme za primanje stranaka u prostoru u dvorištu Komunalca Požega d.o.o., Vukovarska 8 i to prema sljedećem rasporedu: 8 – 10 sati – Odjel za održavanje sustava grijanja, dimnjačarstvo i stanoupravljanje te 10 – 12 sati – Odsjek za odnose s potrošačima (reklamacije).
  • Radno vrijeme blagajne ostaje od 7 do 13 sati, međutim istovremeno u prostor blagajne mogu ući samo dvije osobe. Moli se građane da pri ulasku u zgradu dezinficirate ruke dezinficijensom koji je postavljen na pultu u predvorju zgrade.