Što moram znati?

Što moram znati?

Mogu li putovati u inozemstvo? Trebam li u samoizolaciju po povratku u Hrvatsku? Mogu li djeca odlaziti u školu? Kako se ponašati na radnom mjestu? Koje su sve trenutne preporuke i mjere na snazi?

Ovo su samo neka od pitanja na koja svakodnevno tražimo odgovore.

U današnje vrijeme primamo brojne informacije, a kako bismo vam pomogli u snalaženju, svakodnevno donosimo nove, službene informacije vezane uz koronavirus i utjecaj epidemije na zdravlje, obrazovanje, posao i putovanje.

Pridržavanjem propisanih preporuka možemo spriječiti širenje koronavirusa te tako utjecati na očuvanje vlastitog, ali i tuđeg zdravlja. Sve aktualne i važeće upute, preporuke i mjere koje se odnose na zdravlje, prevenciju i svakodnevni život ažuriraju se nekoliko puta dnevno.

Informacije o simptomima bolesti, odgovornom ponašanju na javnim mjestima, na poslu, u školi, tijekom korištenja javnog gradskog prijevoza, nalaze se na jednom mjestu. Saznajte koje su osnovne mjere zaštite od zaraze koronavirusom SARS-CoV-2, simptomi, kako se odgovorno ponašati, spriječiti širenje koronavirusa te kako postupati u situaciji ako ste dobili pozitivan nalaz ili ste bliski kontakt osobe zaražene koronavirusom.

Više informacija pronađite na poveznicama: