Upute vezane uz gospodarenje otpadom

Slika /vijesti/Cistoca%20Zagreb.jpg

Zagrebačka Čistoća apelira na sve građane da odgovorno postupaju s otpadom te da se pridržavaju rasporeda odvoza otpada.

RASPORED ODVOZA BIOOTPADA, OTPADNOG PAPIRA, PLASTIČNE I METALNE AMBALAŽE

Čistoća apelira na sve građane da odgovorno postupaju s otpadom te da se pridržavaju rasporeda odvoza otpada.

Čistoća, podružnica Zagrebačkog holdinga, apelira na sve građane da odgovorno postupaju s otpadom i da se pridržavaju rasporeda odvoza otpada koji je prilagođen nastaloj situaciji i mjerama.
Moli se građane da ne iznose plastične vrećice i papir na javne površine prije dana odvoza. Ovaj tjedan odvozi se plastika, a sljedeći papir.

Dan u tjednu za vašu gradsku četvrti ili mjesni odbor ostaje isti, a dio otpada koji se odvozi različit je po tjednu. Raspored odvoza biootpada, otpadnog papira, plastične i metalne ambalaže nalazi se na OVDJE.

###

NOVO RADNO VRIJEME RECIKLAŽNIH DVORIŠTA

Zbog zaštite zdravlja i sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, od 19. ožujka 2020. godine, reciklažna i mobilna reciklažna dvorišta radit će od ponedjeljka do subote, u vremenu od 11 do 19 sati, a nedjeljom će raditi dežurna reciklažna dvorišta RD Žitnjak (Ulica Prigornica) i MRD Podsused-Vrapče (Čulinečka cesta 275) u vremenu od 7.30 do 14 sati.

Molimo građane da slijede upute zaposlenika reciklažnih i mobilnih reciklažnih dvorišta, kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze koronavirusom i da se pridržavaju preporučenih mjera opreza i zaštite zdravlja građana i zaposlenika.

Sve informacije o reciklažnim i mobilnim reciklažnim dvorišta s brojevima telefona, istaknute su na www.cistoca.hr.